Rólunk

Nova Luna Couture

 

Sziasztok!

Luca vagyok, a Nova Luna Couture, esküvői és alkalmi ruhaszalon tulajdonosa. 2019 óta foglalkozom esküvői ruhákkal. Az alkalmi ruhák szeretete, illetve a vásárlók igényei iránti nyitottság, segítőkészség motivált a vállalkozásom elindításában. Azért a menyasszonyi és alkalmi ruhatípusokra fókuszálok, mert egy-egy ilyen esemény rendkívüli az emberek életében, ezáltal az általuk viselt ruha is megismételhetetlen, és káprázatos kell, hogy legyen! A ruhákat saját elképzeléseim alapján varrónő segítségével készítjük. Hamarosan saját kezűleg alkotott darabokból is választhatnak a vásárlóim, ugyanis nemsokára megszerzem a divatszabó szakmai képesítésemet. Mindemellett a terveim között szerepel a ruhatervezői képzés elvégzése is, hisz így a ruhakészítés minden folyamatára rálátásom lesz, és részt is tudok benne venni. A vállalkozásom központi gondolata számomra a nőiesség, és a belső kisugárzás érvényre juttatása a kollekcióimban, mert hiszek abban, hogy nőnek lenni varázslatos! Fontosnak tartom, hogy nőként segítséget nyújtsak nő társaimnak, hogy életük egyik legfontosabb napját én is szebbé tehetem a munkám, és az elhivatottságom által.

NovaLuna Bride
Nova Luna Bride
Nova Luna Brides
Nova Luna Luca

Légy részese a Nova Luna Varázslatnak!

Szalonunkban megtapasztalhatod a békét, nyugalmat, a helyzethez illő eleganciát és hangulatot. Mosolygós tanácsadóink segítenek stílus tanácsadással, ötletekkel még tökéletesebbé tenni az esküvő napját!

Ha hozzánk betérsz akkor érezheted, hogy ez a nap csak rólad szól!

Hiszünk abban, hogy minden ara számára létezik a tökéletes menyasszonyi ruha. Hiszünk abban, hogy minden hölgy megérdemli, hogy a Nagy Napon a világ legcsodálatosabb nőjének érezhesse magát, és mi ebben segítünk a legnagyobb szeretettel!

Nálunk minden menyasszony különlegesnek érezheti magát már a próbák alatt is.

Prémium szalonunkban kizárólag a menyasszonyra összpontosul tanácsadóink figyelme, ahol 1 – 1,5 óra alatt felejthetetlen élményt nyújtunk számára.

Tudjuk, hogy nem egyszerű a gyönyörű ruhaköltemények közül választani, de szívünk és lelkünk teljes odaadásával segítünk megtalálni azt a ruhát, amelynél már nincs szükség szavakra, hiszen az örömkönnyek mutatják meg, hogy ez a tökéletes ruha, és szertefoszlik minden kétely.

Célunk, hogy tőlünk minden hölgy boldogan és elégedetten távozzon, megkapja a maximális odafigyelést. Továbbá, hogy a hozzánk betérő hölgy megtalálja a hozzá illő, számára ideális ruhát és a Nova Luna Menyasszonyok a lehető legjobban nézzenek ki Nagy Napjukon.

Fontos számunkra, hogy minden Nova Luna Menyasszony egyedi és felejthetetlen legyen élete legszebb napján. Tanácsadóink szívvel-lélekkel ezért dolgoznak!

Nálunk a minőség és az álmaid találkoznak!

 

Látogass el hozzánk

Pécs, 7626, Alsóhavi utca 7

Foglalj időpontot

Ha van elképzelésed foglalj időpontot már most!

Küldj emailt

Ha bármilyen kérdésed van vedd fel velünk a kapcsolatot!