Menyasszonyi katalógus

légy részese a nova luna varázslatnak!

Minden kategóriában szereplő ruhát ugyanolyan gondos anyagválasztás és körültekintő tervezés előz meg. Odafigyeléssel, szeretettel készül minden egyes ruha költemény, melyeket limitált darabszámban, kézi varrással készítünk el. Az árkategóriák a ruhák vételárát jelölik. Bérlés esetén érdeklődj üzenetben vagy telefonon!

Kategóriáink

Gyémánt

Gyémánt kategóriás ruháink, az abszolút delux minőséget hozzák. Különleges és ezáltal magasabb árkategóriás anyagok felhasználásával készülnek, valamint egyes daraboknál a felhasznált anyagmennyiség is nagyban befolyásolja a hovatartozást. Nálunk egy hercegnős, habos szoknya nem csupán az abroncs miatt tud hatalmas lenni, hanem az anyag mennyiségnek köszönhetően hozza a kívánt volument. Díszítettség jellemzi őket melyeket kézzel készítünk, ezáltal rengeteg óra munka van bennük.

Arany

Arany kategóriás ruháink, leginkább az arany középutat mutatják be. Megtalálható a kisebb hercegnős fazon, az A-vonal, sellő fazon is. Szintén kézzel díszítettek, de mégis kicsit visszafogottak.

Ezüst

Ezüst kategóriánk modelljei leginkább a könnyedebb, egyszerűbb fazonokat foglalják magukba. Letisztultság, könnyedség jellemzi, semmi túldíszítettség.

ez a te napod

Válaszd ki a kedvenc ruhád és foglalj időpontot hozzánk!
IDŐPONT FOGLALÁSA

„Köszönjük szépen! Életem legjobb választása ez a ruha volt!”

Szabina

Ajánlás alapján esett a választásom a Nova Luna Couture-re, és az előre egyeztetett időpontban az üzletbe való első belépéstől kezdve megtettek mindent, hogy a középpontban érezzem magam. Az igényeimet, kéréseimet figyelembe véve ajánlottak ruhákat, és nem kellett sok ruhát felpróbálnom, hogy tudjam, hogy a második ruha a tökéletes választás. A rámigazítás és a rámigazított ruha újboli próbája a megfelelő időben zajlott, hogy a ruha elkészülhessen a nagy napra. Egyéb kiegészítők terén – mint például hajdísz, cipő, boleró – is széles kínálatból tudtam választani. A magas minőség ellenére pedig igazán korrekt árakkal dolgoznak. Kedvesség, segítőkészség, odafigyelés, pontosság és precizitás. Ez mind igaz a Nova Luna Couture-re és Lucára. Úgyhogy csak ajánlani tudom minden Menyasszonynak ezt a helyi vállalkozást. Én nagyon örülök, hogy mellettük döntöttem.

Kata

Én nagyon meg voltam veletek elégedve, az én helyzetem kicsit másabb volt mint sok menyasszonyé, mert két héttel az esküvő előtt arra kényszerültem, hogy másik ruhám legyen. Azonnal kaptam nálatok időpontot próbára, és ilyen rövid idő alatt rám igazítottátok, illetve még pluszban egy farmer kabátra is kaptam fátylat. Mindezeket olyan rugalmasan, hogy mi Budapestről jöttünk a próbákra, és minden próbán picit alakult a ruha. Nagyon izgultam, mert az utolsó ruhapróba a nagy napomon volt, fodrász előtt, és tökéletes lett a végeredmény, pedig voltak kéréseim bőven. 😅A fodrász után hozta el a férjem a ruhát, az utolsó pillanatban és csodálatos volt. Kényelmes, szellős, gyönyörű! Profi munkát és sok-sok szeretetet tettetek bele! Így húztatok ki abból a traumából, hogy nekem nem lesz menyasszonyi ruhám.. Végül lett, nem is akármilyen! Köszönöm nektek! További jó munkát, és sikereket kívánok!

Brigi

Kapcsolat

Vedd fel a kapcsolatot

Látogass el hozzánk

Pécs, 7626, Alsóhavi utca 7

Foglalj időpontot

Ha van elképzelésed foglalj időpontot már most!

Küldj emailt

Ha bármilyen kérdésed van vedd fel velünk a kapcsolatot!